Zo bestelt u een registratie voor een LEZ in België

De noodzakelijke gegevens voor de bestelling van de door Green-Zones ontwikkelde registratie sticker
Als Green-Zones de registratie voor Belgische LEZ milieuzones als een dienst overneemt, dan zijn de volgende gegevens vereist:

Voornaam, achternaam, straat, huisnummer, postcode, woonplaats en land. Daarnaast is het kentekenbewijs van het voertuig met een eventueel bewijs van de euroklasse, uw e-mailadres, het kenteken van het voertuig, de datum van toelating van het voertuig en het type voertuig nodig (personenauto, vrachtwagen, bedrijfsvoertuig, bus).
Het kentekenbewijs kan bij de bestelling worden geüpload, maar het is ook mogelijk om deze direct per e-mail of fax aan Green-Zones te sturen (adres zie contact).
Optioneel en afhankelijk van de desbetreffende LEZ-zone en zijn regels is de opgave van de periode waarin het voertuig in de LEZ-zone rijdt nodig.

Betaling en levering van de Registry Sticker
De betaling van de service van de registratie van een Belgische LEZ-zone net als het eventueel noodzakelijke milieuticket in de vorm van een Registry Sticker kan per creditcard of vooruitbetaling betaald worden. Bij een vooruitbetaling duurt de registratie van een milieusticker (met of zonder milieuticket) iets langer. Voor een snelle registratie zijn onze express opties beschikbaar (zie infovak).

De rekening voor de service van de registratie en het verkrijgen van een eventueel noodzakelijk milieuticket krijgt u in de vorm van een individueel Registry Ticket per e-mail in een PDF-bestand toegestuurd.

Wanneer u een individueel Registry Sticker voor meer overzicht wilt bewaren (van wanneer tot wanneer het binnenrijden in welke LEZ-zone met welk kenteken is toegestaan), kunt u de Registry Sticker printen en in het dashboardkastje van uw voertuig bewaren.

Hier kunt u de registratiedienst voor de milieuzones in België bestellen