Nederlands
Čeština
Dansk
Deutsch
English
Español
Français
Italiano
Polski
Choose a language Choose a language
nl Over ons

Green-Zones - Over ons

Green Zones met haar websites www.green-zones.eu, www.umwelt-plakette.de, www.lez-france.fr, www.blaue-plakette.de, www.umwelt-pickerl.at, www.lez-belgium.be en www.ecosticker.dk informiert betreffende de thematik rond fijn stof en milieu en de daarmee toenemende beperkingen rond het verkeer in de Europese landen inzake de inrichting van milieuzones/LEZ. Omdat de instanties in de betreffende landen geen centraal overzicht met duidelijke informatie over vaste en weersafhankelijke milieuzones (tijdelijke milieuzones) in Europa aanbieden, biedt Green-Zones meer informatie. Dit kunt u niet alleen op onze hoofdpagina www.green-zones.eu zien, maar ook op de rond 40 verschillende websites in 23 talen en op onze gratis Green-Zones app in 9 talen. Onze kosten voor personeel, vertalingen, het beheer van websites en de Green-Zones app en groot recherche- en redactiewerk voor ons dagelijks nieuws dekken wij met het bezorgen van fijnstof- en milieustickers voor particulieren en bedrijven af.
Andere diensten omvatten de registraties voor LEZ-milieuzones en de verkoop van statische en dynamische gegevens over milieuzones aan bedrijven.

Het individuele toeristische en commerciële verkeer wordt voorzien van wettelijke milieustickers en vignetten evenals registraties en toegangsrechten.
Op dit moment zijn dit de Duitse Milieusticker, het Franse Crit'Air vignet, de Oostenrijkse Pickerl, de Green-Zones REG-certificate voor Belgische milieuzones (als bewijs van registratie), de Spaanse Distintivo Ambiental, de Europese E-Sticker en de Deense EcoSticker.
Aankomende nationale milieustickers in de volgende jaren zijn bijvoorbeeld het de Duitse Blauwe Sticker (stikstofoxidesticker) en de Tsjechische Emisni-Plaketa.